DESPRE NOI

              Scoala Primara “Happy Stars” Zagavia este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale cu nivel prescolar si primar, si continua, in spiritul dedicat si profesionist al Gradinitei Happy Stars si propune educatia personalizata a copiilor printr-o metodologie activa, astfel incat fiecare elev sa atinga maximul de dezvoltare posibila pentru capacitatile si aptitudinile sale.

        A educa presupune mai mult decat a instrui. Nu ne dorim doar sa transmitem cunostinte sau tehnici pentru a progresa in viata, ci si sa dam sens existentei, favorizand astfel dezvoltarea armonioasa si progresiva a elevului.

      In conceptia noastra,  elevul trebuie sa fie responsabil, sa-i respecte pe cei din jur, sa-si dezvolte creativitatea si initiativa, sa aiba simt critic, sa-si dezvolte capacitatea de a alege in situatiile zilnice, sa invete sa lucreze in echipa.

Echipa scolii HAPPY STARS este dinamica, competitiva si determinata sa vegheze la educatia si siguranta copilului dumneavoastra. Cadrele didactice respecta principiile de calitate in predare fiind dedicate meseriei de dascal:
• Invatatoarele sunt absolvente ale liceului pedagogic sau ale Facultatii de Stiinte ale Educatiei cu specializare educator – invatator;
• Toti profesorii de limbi straine, dans au specializare in domeniu;